У Харкові на добу без опалення залишаться десять шкіл та 363 житлових будинків

У Немишлянському та Індустріальному районах Харкова пройде масштабне відключення опалення та гарячої води. Ремонт магістралі планують закінчити завтра до 21:00. Про це повідомили в “Харківських теплових мережах”.

Будуватимуть міст: у Харкові більше ніж на рік перекриють вулицю

За даними комунальників, без опалення залишаться десять шкіл, дев’ять дитячих комбінатів, шість медустанов та 363 житлових будинки у двох районах. Відключення торкнеться проспекту Московського, проспекту Петра Григоренка та Олександрівського, вулиці Ощепкова, Харківських Дивізій, Танкопія, Мельникова та Северина Потоцького, а також бульвар Богдана Хмельницького. Крім того, у 279 будинках, дев’яти школах, семи дитячих комбінатах та п’яти лікарнях не буде гарячої води.

Харківська мерія продовжить боротьбу за “проспект Маршала Жукова”

Нагадаємо, раніше на холод в аудиторіях скаржилися студенти ХНУ імені Каразіна. За їх словами, до 4 листопада в університеті так і не було включено опалення. У більшості аудиторій температура не піднімалася вище + 7, а на верхніх поверхах і зовсім +4. У зв’язку з цим вони звернулися до ректора Тетяни Кагановської з проханням розв’язати проблему.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі