У Харкові на дорогах планують встановити більше тисячі відеокамер

Прилади стеження розмістять уздовж восьми основних дорожніх магістралей. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Харківської міської ради.

Для підвищення рівня безпеки вздовж проспектів Гагаріна, Льва Ландау, Науки, а також на вулицях Полтавський Шлях, Шевченка, Клочківській та в центральній частині міста планують встановити 1087 відеокамер.

У Харкові поліція знайшла автохама, який ледь не збив на переході жінку з двома дітьми (Відео)

Всі засоби стеження будуть підключені до єдиного диспетчерського центру. Крім того, на міських магістралях хочуть реконструювати 130 існуючих та побудувати 29 нових світлофорних об’єктів.

У Харкові підліток розбив елітний Porsche з “мажорними” номерами

Проєкт планують реалізувати спільно з Європейським інвестиційним банком. Його вартість становить €24,9 мільйона. Роботи стартують на початку наступного року. Завершити монтаж-підключення мережі відеокамер та облаштувати перехрестя мають намір протягом чотирьох років.

Нагадаємо, раніше харківські копи розшукали ще одного водія, який став “героєм” соцмереж. Водій Lexus вирішив об’їхати пробку по зустрічній смузі та по трамвайних коліях. Через пару днів патрульні помітили автомобіль порушника вулиці Чернишевській та зупинили його. Правоохоронці опитали чоловіка та надали йому відеодоказ його порушення. Відносно фігуранта поліцейські склали постанову за статтею 122 (“порушення правил розташування транспортних засобів на дорозі”) КУпАП.

 

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі