У Харкові на місці смертельної ДТП фургон проїхав на червоне світло крізь натовп пішоходів (відео)

Інцидент трапився сьогодні близько 13:00 на пішохідному переході на вулиці Сумській. Про це кореспонденту Newsroom повідомив очевидець, який зняв момент порушення правил дорожнього руху на реєстратор.

На записі можна побачити, як автомобіль Volkswagen Transporter з номером АХ0022НВ проїхав на забороняючий сигнал світлофора. У цей момент близько 15 осіб перетинали проїжджу частину по пішохідному переходу.

У Харкові “Газель” проїхала на червоний і врізалася у легковик

Автомобіль Volkswagen Transporter 2014 року випуску зареєстрований на харків’янина Сергія Турченка. Чоловік з січня 2019 року є приватним підприємцем. Його фірма займається будівництвом і ремонтом нерухомості, наданням електромонтажних і малярних послуг, а також встановленням столярних виробів.

У Харкові чоловік на мопеді влетів під колеса “Жигулів”

Нагадаємо, чотири роки тому на цьому перехресті зіткнулися автомобілі Volkswagen Touareg і Lexus. Від удару Lexus вилетів на тротуар, де збив 11 пішоходів, з них п’ятеро загинули на місці, семеро — отримали травми. Пізніше одна з травмованих померла в лікарні. За кермом Lexus в момент аварії перебувала 20-річна донька харківського бізнесмена Олена Зайцева. Автомобілем Volkswagen Touareg керував 49-річний бізнесмен Геннадій Дронов.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі