У Харкові на стадіоні “Металіст” підняли найбільший прапор України

На головній спортивній арені міста розгорнули стяг площею майже 3000 квадратних метрів

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Духовної Ради Української Християнської Церкви “Нове Покоління”Андрій Тищенка. За його словами, 20 липня, в день християнського свята Трійці, на стадіоні “Металіст” близько 27 тисяч осіб одночасно молилися за Україну, добробут сімей і зцілення від хвороб.

У центрі Харкова 432 студенти станцювали гопак і стали рекордсменами України

На заході також були представники Національного реєстру рекордів України. Вони зафіксували розгортання “найбільшого прапора України, піднятого людьми”. За словами Андрія Тищенко, загальна площа прапора склала 2813,5 квадратних метри. Для гостей організатори підготували широку розважальну програму, а також роздали найбільш нужденним громадянам близько 10 тисяч продуктових наборів.

photo_2021-06-21_05-28-09.jpg

 

5-річний харків’янин встановив рекорд України з шахів

Нагадаємо, раніше в Харкові представники Національного реєстру рекордів України зафіксували нове досягнення в номінації “найменші фігурки з пластиліну, зроблені дитиною”. Щоб переконатися, що школярка справді ліпить без мікроскопа та будь-яких допоміжних засобів, гості зі столиці попросили дівчинку щось зробити у них на очах. Вироби вимірювали за допомогою електронного штангенциркуля та лупи. Рекордом визнали фігурку каченяти розміром 1,6 мм. На жаль, сфотографувати мініатюрні шедеври талановитої школярки з Люботина так, щоб їх можна було розглянути, не вийшло – потрібна спеціальна оптика.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі