У Харкові на залізничній станції виявили коробку з написом “Біобомба”

Інцидент стався в Індустріальному районі Харкова. Про це сьогодні повідомили в оперативному зведенні ХОДА.
За інформацією відомства, 23 листопада близько 05:30 на території залізничної станції “Лосево” обхідник шляхів виявив коробку з написом “Біобомба”.

Чоловік забарикадувався у квартирі, погрожуючи співмешканці та сусідам підірвати гранату

На місце події виїжджали співробітники екстрених служб, кінологи та вибухотехніки. Ніяких небезпечних речовин в коробці виявлено не було.

У Харкові чоловік погрожував дітям бойовою гранатою (Відео)

Нагадаємо, раніше в Харківській області нетверезий чоловік погрожував підірвати бойову гранату в пасажирському автобусі. До Липецького відділу поліції надійшла заява про те, що зловмисник погрожує людям в автобусі “Харків-Чугуїв”. Під час зупинки транспортного засобу в селищі Рогань одному з пасажирів вдалося відібрати у бешкетника боєприпас, після чого громадяни звернулися до силовиків. В результаті того, що сталося ніхто не постраждав.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі