У Харкові невідомі повідомили про мінування двох торгових центрів та галереї

Правоохоронці перевірили повідомлення про мінування трьох об’єктів та оглянули майже 39 000 квадратних метрів приміщень.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління поліції в Харківській області. Повідомлення про мінування двох торгових центрів, розташованих на вулицях Полтавський шлях та Героїв праці, надійшло до поліції напередодні близько 15:20. Окрім того, невідомі повідомили поштою про загрозу вибуху в художній галереї по вулиці Сумській.

3.jpg

На місце виїжджали слідчо-оперативні групи та фахівці управління вибухотехнічної служби. Підозрілих пристроїв не виявили. Інформацію про події зареєстрували в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Слідчі вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження.

“Мінування” школи: поліція евакуювала 25 співробітників

Нагадаємо, раніше прокуратура передала до суду обвинувальний акт у справі про лжемінування міжнародного аеропорту “Харків”. Зловмисник зателефонував на гарячу лінію “102” і заявив, що повітряна гавань замінована. Під час огляду приміщень силовики не знайшли боєприпасів або небезпечних речовин. Як з’ясували поліцейські, “жартівником” виявився 41-річний житель Харківської області. Чоловік визнав провину і пояснив свої дії впливом алкоголю.

Коментарі