У Харкові обвалилася частина будинку: на місці НП працюють рятувальники та поліція (Фото)

Інцидент стався на проспекті Гагаріна, 20. За попередньою інформацією, в результаті НП ніхто не постраждав. Про це сьогодні на своїй сторінці в Facebook повідомив директор Департаменту з питань інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

У Харкові обвалився дах недобудованого торгового центру

Будинок, в якому обвалилася частина стіни, був нежитловим. Офісні приміщення належать одному з промислових підприємств Харкова.

“За словами власника, постраждалих в результаті обвалу немає. За попередньою інформацією, обвалення сталося через будівництво, що почалося поруч”, — розповів Юрій Сидоренко.

photo_2022-01-04_12-01-12.jpg 

270129712_4753178758093773_4963964883573732445_n_0.jpg

 

На ХТЗ під вагою снігу обвалився козирок над входом в під’їзд

Він також зазначив, що з приводу інциденту, що стався, була розпочата перевірка.

“Мер міста Ігор Терехов дав доручення профільному заступнику Сергію Кузьміну з’ясувати повну інформацію про те, ким, кому, як і чому були видані дозволи на це будівництво. Якщо вони взагалі були видані”, – написав Юрій Сидоренко.

photo_2022-01-04_12-01-14.jpg

Зараз на місці обвалення частини будинку працюють рятувальники ДСНС та правоохоронці.

Нагадаємо, раніше в Московському районі Харкова під вагою снігу обвалився дах колишнього боксерського клубу. До правоохоронців звернувся перехожий та розповів про НП, що трапилася в нежитловій будівлі. Слідчо-оперативна група, що прибула на місце події з’ясувала, що обвалення сталося в колишньому боксерському клубі, який давно не експлуатувався. В результаті того, що сталося ніхто не постраждав.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі