У Харкові офіцер “провчив” сусіда за непристойні натяки дружині: суд виніс вирок

Жовтневий районний суд Харкова виніс вердикт у справі про нанесення легких тілесних ушкоджень. Фігурант частково визнав провину, але спростував, що бив потерпілого в обличчя. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харкові водій маршрутки вдарив ножем свого колегу – поліція

За даними слідства, конфлікт стався 24 січня 2021 року. Заступник командира батальйону територіальної оборони зустрів у під’їзді свого сусіда. Між чоловіками сталася сварка, під час якої офіцер спочатку вдарив опонента кулаком і долонею, а потім кинув йому в обличчя пристрій для куріння “Glo”.

У ході розгляду харків’янин частково визнав провину. За словами фігуранта, потерпілий неодноразово натякав його дружині на “близькі стосунки”, поки він перебував у відрядженнях. Саме це і стало причиною конфлікту. Сам потерпілий не підтвердив цю версію і стверджував, що військовослужбовець був п’яний. Він вимагав, щоб справу перекваліфікували за статтею 296 КК України (“хуліганство”).

У Мелітополі невідомі побили харків’янина та забрали у нього сумку з грошима

Однак суд не погодився з останнім доводом. За нанесення легких тілесних ушкоджень капітана засудили до штрафу в 850 гривень. На даний момент вердикт не набув чинності і може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі