У Харкові опублікували фото з квартири, де жінка задушила сина

Харківська обласна прокуратура опублікувала фото з квартири, де сьогодні вночі був убитий дворічний малюк. Мати, яка намагалася накласти на себе руки, залишила тіло дитини на розкладному дивані.

На кадрах також видно невеликі сходи на балконі. Ймовірно, саме з її допомогою 36-річна харків’янка стрибнула з четвертого поверху. Наразі жінка перебуває в реанімації лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Лікарі поки не дали добро на допит пацієнтки. Також перевіряється інформація про можливе невиліковне захворювання матері.

photo_2021-12-08_14-14-38.jpg

Фото: пресслужба обласної прокуратури

photo_2021-12-08_14-16-23.jpg

Фото: пресслужба обласної прокуратури

Нагадаємо, раніше Вовчанський райсуд Харківської області закінчив розглядати резонансну справу про вбивство шестирічної Мирослави Третяк у Старому Салтові. Служителі Феміди розглядали справу відразу за трьома статтями КК України: ст. 115 (“умисне вбивство”), ст. 152 (“згвалтування”), ст. 153 (“сексуальне насильство”). Оскільки 13-річний Богдан ще не досяг віку кримінальної відповідальності, суд виніс ухвалу, згідно з якою школяр проведе найближчі три роки в загальноосвітній школі соціальної реабілітації.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі