У Харкові оштрафували батьків школярів, які курили в метро

У Харкові правоохоронці знайшли неповнолітніх, які курили на станції метрополітену “Героїв праці”. З ними провели профілактичну бесіду, а от батьки підлітків отримали адмінпротоколи. Про це повідомили у відділі поліції метрополітену.

Вирішили розважитися: під Харковом четверо хлопців розгромили новорічну ялинку

Нагадаємо, 5 листопада в мережі з’явилося відео з юними пасажирами, які курили на платформі. Співробітниця метро зробила їм зауваження, але хлопці застрибнули в прибувший потяг та зникли.

Поліцейські зуміли знайти підлітків. Всі вони навчаються в Харківському професійному коледжі спорту. Оскільки порушники молодше 16 років, то відповідальність за них понесли батьки. На них склали адмінпротоколи за статтею 184 (“вчинення неповнолітніми діянь, передбачених Кодексом про адміністративні правопорушення, крім булінгу”) КУпАП. Санкція статті передбачає штраф від 850 до 1700 гривень.

У Харкові копи розшукали блогера, який розмалював ліхтарний стовп біля оперного театру

Нагадаємо, раніше поліція та СБУ оголосили перевірку за фактом проникнення підлітків на Харківський тракторний завод. Там один з юних “героїв” станцював на самохідній артилерійській установці “Гвоздика”, а його товариші зняли відео для TikTok. Як розповіли джерела Newsroom, там ще з 2016-2017 років знаходиться кілька розукомплектованих “Гвоздик”. Техніку передали на завод, щоб її вивчили співробітники та озвучили свої пропозиції по ремонту.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі