У Харкові оштрафували водія маршрутки, який проїхав перехрестя на червоне світло

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

Першими про подію повідомили очевидці, опублікувавши відео з порушенням в соціальній мережі. На записі видно, як водій маршрутного автобуса Volkswagen грубо порушує ПДР – чоловік проїхав перехрестя на заборонний сигнал світлофора.

Chevrolet проїхав на червоний та врізався у ВАЗ, який перекинувся від удару

Копи оперативно розшукали порушника та склали в його відношенні постанову за статтею 122 (“проїзд на заборонний сигнал світлофора”) КУпАП.

У Харкові водія тролейбуса звільнять за проїзд на червоне світло

Нагадаємо, раніше Комінтернівський районний суд Харкова виніс вердикт у справі водія, який збив на смерть пішохода. За даними слідства, 15 вересня 2014 року чоловік їхав на автомобілі “Богдан-2110” від Одеської у бік вулиці Молочної. Біля будинку № 43/2 проспекті Гагаріна харків’янин перевищив швидкість та проскочив на заборонний сигнал світлофора, після чого збив пішохода. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. Винуватця аварії засудили до трьох років позбавлення волі, але потім суд амністував його.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі