У Харкові патрульні оштрафували водія Lexus через відео в соцмережах

У Харкові правоохоронці розшукали порушника й склали на нього адміністративний протокол. Чоловіка притягнули до відповідальності за проїзд на заборонний сигнал світлофора. Про це повідомили в обласному управлінні патрульної поліції.

Їхав на червоний: в Харкові поліція розслідує ДТП, в якому загинула жінка

Раніше в міському Telegram-каналі “Труха” з’явилося відео, як на вулиці Олімпійської водій проскакує на червоний, при цьому ледь не спровокувавши ДТП. “Лихач” проїхав між машинами, що повертали та пішоходами, мало не збивши останніх. Автори публікації також оприлюднили номер легковика.

Вчора ввечері патрульні повідомили, що знайшли Lexus і його водія. На нього склали адмінпротокол за статтею 122 (“проїзд на заборонний сигнал світлофора”) КУпАП. Втім, чоловікові загрожує штраф за все у 510 гривень.

 

 

Нагадаємо, раніше Комінтернівський районний суд Харкова виніс вердикт у справі водія, який збив на смерть пішохода. За даними слідства 15 вересня 2014 року чоловік їхав на автомобілі “Богдан-2110” від Одеської в сторону вулиці Молочній. Біля будинку №43/2 проспекті Гагаріна харків’янин перевищив швидкість і проскочив на заборонний сигнал світлофора, після чого збив пішохода. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. Винуватця аварії засудили до трьох років позбавлення волі, але потім суд амністував його.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі