У Харкові під час пожежі в дев’ятиповерховому будинку постраждав підліток

У Московському районі загорілася одна з квартир в дев’ятиповерховому гуртожитку. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Батицького, 22 надійшов на спецлінію 2 серпня о 08:57. До місця НС направили два відділення рятувальників на автоцистернах та два – на автодрабинах.

Пожежа на ринку в Чугуєві: вогонь знищив магазини та погрожував житловим будинкам

На момент їх прибуття на третьому поверсі горіла квартира. Площа пожежі склала 12 квадратних метрів. В результаті інциденту постраждав 15-річний підліток. Його з отруєнням чадним газом доставили в лікарню. О 10:04 полум’я вдалося ліквідувати. Причину займання наразі з’ясовують співробітники ДСНС.

У Харківській області через необережність під час паління загинула жінка

Нагадаємо, рано вранці 25 червня сталася пожежа на СТО в селі Котлярі Харківського району. Вогонь охопив усе приміщення СТО, всередині також перебували кілька машин. Загальна площа пожежі склала 500 квадратних метрів. Пожежники боролися з полум’ям чотири години, вогонь знищив п’ять автомобілів.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі