У Харкові під завалом загинув будівельник: у поліції показали фото з місця трагедії (Фото)

НП сталася в Московському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

26 січня на площі Фейєрбаха під час реконструкції нежитлової будівлі на 51-річного уродженця міста Суми впала стіна. Від отриманих травм чоловік помер.

На “Електроважмаші” в результаті нещасного випадку загинув робітник

На місце трагедії виїжджала слідчо-оперативна група. Дані про подію внесли в єдиний журнал заяв та повідомлень. Зараз співробітники поліції з’ясовують всі обставини інциденту.

Нагадаємо, на перехресті вулиць Миру та Свистуна 10 Грудня 2018 року сталася трагедія. В результаті обвалу 46-річний чоловік отримав травми, несумісні з життям. Як з’ясувалося в ході слідства, виконроб не простежив, щоб стінки котловану були укріплені. При цьому необхідні кріплення були на місці майбутнього НП. Незадовго до трагедії начальник вибрався з котловану і залишив там одного підсобного робітника.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі