У Харкові підлітки залізли на купол ТРЦ “Nikolsky” та записали відео

Після скоєного “подвигу” молодим людям довелося тікати від охоронців торгово-розважального центру. Відповідний запис 7 червня опублікували в одному з популярних Telegram-каналів міста.

У Харкові троє підлітків залізли на дах торгово-розважального центру “Nikolsky” та записали там відео.

“Заліз на купол”, – говорить один з підлітків, знімаючи на камеру телефону панораму міста та частину будівлі ТРЦ.

 

 

 

Відразу після його слів запис обривається і в наступному “включенні” автор відео вимовляє: “Е … ь, нас шукають охоронці. Треба з … ь швидше. Погнали”. На цей раз в поле зору потрапили двоє підлітків приблизно 14-16 років. Молоді люди спішно залишають дах будівлі через двері та спускаються пожежною драбиною. В кінці відеозапису стає ясно, що молодим людям вдалося вибратися з будівлі, уникнувши зустрічі з охоронцями. При цьому один з хлопців вимовляє: “Я ногу поламав”.

Двоє блогерів забралися в тунелі харківського метро та зняли відео

За попередньою інформацією, в результаті нічної вилазки на дах ТРЦ “Nikolsky” ніхто не постраждав. У пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області подробиці інциденту пообіцяли надати пізніше.

Руфери залізли на пам’ятник скрипалеві та спустилися вниз по балконах (Відео)

Нагадаємо, раніше кілька молодих людей проникли на територію Харківського бронетанкового заводу та зняли там відео як із застарілою, так і з новою військовою технікою. У пресслужбі “главку” в Харківській області тоді повідомили, що було відкрито кримінальне провадження за статтею 162 КК України, а вивчати всі обставини події будуть слідчі спецполіції.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі