У Харкові пішохід порушив правила і намагався дати хабар патрульним

Поліцейський екіпаж під час патрулювання на Салтівці помітив пішохода, який перебігав дорогу в недозволеному місці. Порушника відразу ж зупинили. В ході спілкування з правоохоронцями він запропонував їм “вирішити питання” за 200 гривень. Про це Newsroom повідомили в управлінні патрульної поліції.

У Харкові п’яний водій намагався дати хабаря патрульним поліцейським

Копи відмовилися від такої пропозиції та виписали пішоходу штраф у 255 гривень. Щоб зафіксувати факт пропозиції неправомірної вигоди, на місце викликали слідчо-оперативну групу поліцію. За спробу “відкупитися” порушнику тепер загрожує відповідальність за статтею 369 Кримінального кодексу України (пропозиція неправомірної вигоди службовій особі), яка передбачає штраф до 12 750 гривень, обмеження або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.

У Харкові п’яний водій намагався дати копам 200 доларів

Нагадаємо, раніше в Харкові фура збила чоловіка, який посеред проїжджої частини протирав фари автомобілів. Водій фури MAN не помітив пішохода, який знаходився в сліпій зоні, і переїхав його. Від отриманих травм 33-річний харків’янин помер на місці.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі