У Харкові після урочистого відкриття спортмайданчика на його ремонт виділили три мільйони

Комунальне підприємство “Спорт для всіх” оголосило тендер на реконструкцію спортивного майданчика на території ліцею №141. Про це сьогодні повідомили в Харківському антикорупційному центрі.

Вартість договору становить 3,2 мільйона гривень. Проведення аукціону заплановано на 13 вересня. Згідно з документами, опублікованими на порталі Prozorro, робітники повинні будуть встановити майданчики для мініфутболу, баскетболу та стрітболу, облаштувати бігову доріжку, поставити столи для армрестлінгу та настільного тенісу, побудувати гімнастичний комплекс з тренажерами, а також впорядкувати прилеглу територію.

У Харкові на проєкт реставрації центрального РАГСу витратять 1,4 мільйона

За інформацією ХАЦ, 26 серпня секретар Харківської міської ради відкривав цей спортивний майданчик ліцею №141 на вулиці Бучми 44-Е після реконструкції. Про це свідчить публікація, розміщена на сайті Харківської міськради.

screenshot_3_1.jpg

 

Будівництво тераріуму в Харківському зоопарку подорожчало до 26 мільйонів гривень – ХАЦ

Антикорупційники також відзначили, що на ремонт спортивного залу, вестибюля та вхідної групи в ліцеї №141 раніше з бюджету міста виділили три мільйони гривень.

Нагадаємо, Харківська міськрада витратила 11,5 мільйона гривень на вісім плаваючих фонтанів у саду Шевченка. Кожен з таких об’єктів обійшовся міському бюджету у 1,4 мільйона. В саду Шевченка планували встановити серію скульптур “Сім видатних харків’ян”. За ансамбль статуй готові були заплатити 6,9 мільйона гривень (999,7 тисячі гривень за кожну). Однак в Департаменті комунального господарства міськради повідомили, що в підсумку вирішили встановити шість скульптур за 7,6 мільйона гривень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі