У Харкові планують провести нічний напівмарафон

19 червня в Харкові проведуть забіги на 5, 10 і 21 кілометр у темний час доби. Участь в змаганнях можуть взяти як любителі, так і професійні спортсмени. Про це повідомили в пресслужбі міськради.

Підіймалися на водоспад і тягали каміння: у Харкові пройшов забіг з перешкодами

Нічний напівмарафон пройде на велодоріжці, старт – з Білгородського шосе, 1. Маршрут буде висвітлений. Забіг на п’ятикілометрову дистанцію розпочнеться о 20:00, а основний – через годину. Для участі в незвичайних змаганнях вже зареєструвалися 250 осіб. Подати заявку можна до завтра, медична довідка не обов’язкова. Всі учасники, які доберуться до фінішу, отримають медалі.

798.jpg

Фото: sportevent.com.ua

Нагадаємо, раніше 1,4 тисячі осіб взяли участь у напівмарафоні Kharkiv Half Marathon, який проходив у Харкові. Зібралися любителі бігу не тільки з Харкова, але інших міст України: Полтави, Києва, Рівного, Чугуєва, Сум та інших. Забіг проходив по проспекту Науки. У зоні старту учасники були в масках, потім їх дозволили зняти.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі