У Харкові почалася сесія міськради, на якій звільнять Терехова

11 листопада депутати Харківської міськради зібралися на позачергову сесію міської ради. Перше питання, яке планують вирішити обранці, — дострокове припинення повноважень секретаря міської ради Ігоря Терехова. Це пов’язано з його перемогою на виборах мера Харкова. Депутати розв’язуватимуть питання у форматі таємного голосування.

photo5217508958623873230.jpg

Наразі у залі засідання депутати обрали лічильну комісію та затвердили бюлетень. Протягом 30 хвилин депутати зроблять вибір в одній з кабінок, які встановили в холі міськради. Потім лічильна комісія підрахує голоси та озвучить результат.

Відмови, “нудне обличчя” і скандали: як у Харкові обирали мерів

Раніше в міській територіальній комісії озвучили результати підрахунку голосів. Перемогу з результатом 50,66% здобув чинний секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, який йшов на вибори від Партії “Блок Кернеса – “успішний Харків”. За словами голови Харківської територіальної виборчої комісії Олени Матвієнко за Терехова проголосували 146 240 виборців, які прийшли на дільниці.

На другому місці розташувався самовисуванець Михайло Добкін (82 008 голосів). “Бронза” – у кандидата від “Європейської солідарності” Олександра Скорика (15 462). Кандидат від проукраїнських сил Костянтин Немічов посів четверте місце. Голова Харківського “Нацкорпусу” набрав 12 295 голосів.

Коментарі