У Харкові поліцейські затримали чоловіка, який переховувався після замаху на вбивство

Фігурант кілька разів ударив ножем харків’янина.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”. За даними слідства, в грудні 2018 року 47-річний житель Краснокутського району напав з ножем на 34-річного харків’янина. Чоловік завдав потерпілому колото-різані поранення в області живота та спини.

Під Харковом рецидивіст напав на пенсіонерку

Після скоєного злочину фігурант сховався. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 115 (“замах на вбивство”) КК України. 26 травня правоохоронцям вдалося затримати підозрюваного.

Заради “красивої” статистики не приймав заяви: поліцейському повідомили про підозру

Нагадаємо, раніше в Харкові двоє молодиків пограбували дівчину в метро. Зловмисники у вагоні зірвали з 23-річної пасажирки золотий ланцюжок і вибігли на зупинці потяга. Одного з них затримав поліцейський з охорони метрополітену, іншого – небайдужі громадяни.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі