У Харкові поліцейські затримали жінку з 50 згортками для “закладок”

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Патрульної поліції Харківської області. 28 вересня під час рейду в Шевченківському районі копи помітили підозрілу жінку. Побачивши правоохоронців, харків’янка спробувала сховатися. Патрульні зупинили її і під час спілкування з правоохоронцями жінка зізналася, що зробила 13 “закладок”.

80-річна бабуся везла в подарунок родичам з РФ наркотики (Відео)

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Правоохоронці вилучили у фігурантки ще 50 пакетів з наркотичною речовиною. Затриману доставили до районного відділу поліції для з’ясування обставин інциденту.

243269153_3063552617260936_4801048942415070588_n.jpg

 

У Харківській області поліцейські зупинили водія, у якого виявили зброю та наркотики

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронці затримали учасників злочинної групи, що займалася продажем наркотиків серед іноземних студентів харківських ЗВО. За даними слідства, 55-річний громадянин Єгипту налагодив канал постачання до Харкова заборонених речовин. Тут подальше поширення організовував 36-річний палестинець, який відповідав за збут і отримання доходів, а також його помічниця, уродженка Сумської області, яка займалася фасуванням і зберіганням “товару”. Нарешті, безпосередньо поширенням наркотиків серед студентів займалися двоє хлопців з Іраку й України.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі