У Харкові поліція охорони хоче взяти в лізинг за три мільйони шість машин Lada

Управління поліції охорони оголосило тендер на шість машин. Правоохоронці планують придбати на умовах лізингу автомобілі Lada Niva Classic або їх еквівалент. Про це стало відомо з системи електронних закупівель Prozorro.

Охорона Харківського зоопарку обійдеться в 10 мільйонів гривень на рік

Згідно з технічними умовами, підійдуть тільки нові автомобілі 2021 року випуску. У них повинні бути встановлені іммобілайзери, гідропідсилювачі керма, а також світлові акустичні системи для спецсигналів. Лізинг триватиме 12 місяців, передоплата не повинна перевищувати 30%. Загальну вартість кожної транспортної одиниці оцінили в 511 тисяч гривень. Аукціон має відбутися 12 січня.

За даними з відкритих джерел, Lada Niva Classic збирають на заводі “АвтоВАЗ” в російському місті Тольятті, а також в Казахстані.

Тендер на ремонт перехрестя біля “Хартрона” виграла фірма з оточення Ярославського

Нагадаємо, раніше Управління поліції охорони в Харківській області придбало в лізинг позашляховик Toyota Land Cruiser Prado 150. Тендер виграла компанія “УЛФ-Фінанс”, кінцевим бенефіціаром якої є відомий політик та банкір Сергій Тігіпко. Договір між фірмою та правоохоронцями вже підписаний. Згідно з документом, перший платіж становить 372 тисячі в національній валюті. Потім поліція охорони повинна виплачувати від 19 до 137 тисяч гривень на місяць. Комісія лізингодавця становить 107 тисяч.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі