У Харкові поліція перевіряє інформацію про мінування двох супермаркетів та будівлі суду

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними правоохоронців, 20 грудня о 14:25 на спецлінію надійшло повідомлення про те, що в автомобілі, припаркованому біля будівлі суду на площі Героїв Небесної Сотні, а також у супермаркетах вулицях Плеханівській та Героїв Праці знаходиться вибухівка.

Мінування “Nikolsky”: адміністрація ТРЦ не пустила поліцію всередину

На місце виїхали слідчо-оперативні групи та фахівці-вибухотехніки. Дані про подію зареєстрували в єдиному журналі обліку звернень та правопорушень. Перевірка триває.

У Харкові поліцейські отримали анонімне повідомлення про мінування аеропорту та двох літаків

Нагадаємо, раніше прокуратура передала до суду обвинувальний акт у справі про лжемінування міжнародного аеропорту “Харків”. Зловмисник зателефонував на гарячу лінію “102” та заявив, що повітряна гавань замінована. Під час огляду приміщень силовики не знайшли боєприпасів або небезпечних речовин. Як з’ясували поліцейські, “жартівником” виявився 41-річний житель Харківської області. Чоловік визнав провину та пояснив свої дії впливом алкоголю.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі