У Харкові поліція розслідує масштабну пожежу на вулиці Культури

Харківські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом нічної НП на вулиці Культури. На місце події виїжджали керівники місцевого райвідділу та слідчо-оперативна група. Про це повідомили в пресслужбі “главку”.

Зараз силовики опитують свідків та встановлюють всі обставини пожежі. Слідчі поліції кваліфікували те, що трапилося за статтею 270 КК України (“Порушення встановлених законом вимог пожежної безпеки”) КК України.

У Харкові після масштабної пожежі десять мешканців поселили в “соціальний готель”

Нагадаємо, раніше силовики провели спецоперацію в центрі Харкова. В ході розслідування з’ясувалося, в жовтні минулого року у власника шиномонтажу виник конфлікт з чотирма громадянами. Вони вимагали у бізнесмена $2000. Коли комерсант відмовився платити, в приміщення шиномонтажу кинули димову шашку. У січні потерпілий виплатив зловмисникам десять тисяч гривень, а під час передачі суми, що залишилася, їх затримали. Фігурантам також інкримінують причетність до підпалу машини прикордонника.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі