У Харкові поліція шукає свідків смертельної аварії

У Харкові силовики просять допомоги в розслідуванні аварії, що трапилася на проспекті Ювілейному. Жертвою ДТП став 39-річний чоловік, який помер у лікарні, так і не прийшовши до тями. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

У Харкові легковик згорів недалеко від ринку “Барабашово”

Mercedes GLE, що їхав в сторону проспекту Тракторобудівників, врізався в Chevrolet Lacetti. Від удару цю машину відкинуло на припарковані KIA та Ford Transit. Водія Chevrolet врятувати не вдалося.

Правоохоронці просять усіх, кому що-небудь відомо про обставини аварії, звернутися до них за телефоном +38 (063) 06-66-876 або у відділ розслідування злочинів у сфері транспорту на вулиці Маяковського.

Втричі перевищив швидкість: у Харкові студент отримав умовний термін за смертельне ДТП

Нагадаємо, раніше винуватець смертельного ДТП на Нових Будинках отримав умовний термін. Аварія сталася вранці 16 серпня 2018 року. Водій ЗАЗ Lanos їхав зі швидкістю 80 кілометрів на годину по вулиці Ньютона. Біля будинку №115 він не помітив жінку та збив її. Постраждала отримала численні травми, в тому числі перелом кісток черепа, забій мозку та легенів. Пізніше харків’янка померла в лікарні. В ході розгляду чоловік визнав свою провину, а також частково компенсував завдані збитки. Його засудили до п’яти років позбавлення волі з трьома роками умовно.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі