У Харкові помер чоловік, який втратив свідомість на вулиці

На Салтівці посеред вулиці помер чоловік. Перехожі виявили тіло харків’янина рано вранці та викликали правоохоронців. Про це повідомили в міських Telegram-каналах.

У пресслужбі обласного управління Нацполіції підтвердили інформацію про подію на вулиці Героїв Праці. За даними “главку”, чоловік несподівано втратив свідомість, коли переходив дорогу. Можливо, у нього стався серцевий напад. Особу померлого, а також всі обставини того, що сталося зараз з’ясовують.

У Харкові грабіжник посеред вулиці намагався задушити жінку

Нагадаємо, раніше в Харкові після двотижневих розшуків чоловіка знайшли мертвим. До правоохоронців звернувся харків’янин та розповів, що його знайомий не виходить на зв’язок з 9 квітня. Родичі чоловіка перебувають за кордоном, тому на його пропажу довгий час ніхто не звертав уваги. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. В одній з квартир житлового будинку на вулиці Дача правоохоронці виявили труп товариша заявника, слідів насильницької смерті не було.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі