У Харкові понад 70 будинків залишилися без опалення

У Слобідському районі Харкова у зв’язку з короткочасним потеплінням вирішили провести ремонт трубопроводу. Для цього частини жителів відключили опалення та гарячу воду. Про це повідомили в пресслужбі міськради.

Без теплопостачання тимчасово залишилися жителі проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна, вулиць Киргизької, Аскольдовської, Щукіна, Морозова, Зернової, Монюшко, а також Балаклійського в’їзду та провулків Анадирського та Зернового. Крім того, у частині будинків буде відключена гаряча вода. З повним списком адрес можна ознайомитися тут.

Менше, ніж планували: у Харкові підвищать тарифи на опалення та гарячу воду

Нагадаємо, раніше в Московському районі Харкова через аварію на електропідстанції сталося відключення світла в 10 дев’ятиповерхових будинках. Ремонтні роботи тривали 3,5 години. Аварія сталася вчора близько 17:00. Без електроенергії залишилися будинки на вулиці Наталії Ужвій, Метробудівників, Дружби народів та Гвардійців Широнінців, всього — 2600 абонентів. Подачу світла відновили о 20:25.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі