У Харкові прокурор придбав квартиру за 1,8 мільйона гривень

Співробітник Новобаварської окружної прокуратури Дмитро Батлук повідомив про зміни в матеріальному статусі.

Про це стало відомо 5 листопада з матеріалів, опублікованих на сайті Національного агентства з протидії корупції. Згідно з документом, прокурор став власником апартаментів площею 74,6 м кв.Нерухомість обійшлася обвинувачу в 1,83 мільйона гривень (24,5 гривні за “квадрат”). При цьому 1,46 мільйона гривень Батлук взяв у кредит.

Згідно з щорічною декларацією, у 2020 році прокурор отримав 380 тисяч гривень зарплати, і ще 241 тисячу гривень пенсії. Також він вказав в декларації 53 тисячі гривень пенсії, яку отримав його батько. Авто в обвинувача немає, а в колонці нерухомості він вказав квартиру на 69,8 м кв, якою володіє разом з батьком.

Дружина Кучера купила Елітний Mercedes під час його губернаторства

Нагадаємо, раніше новопризначений директор КП “ХТМ” Василь Скопенко також відзвітував про доходи. У своїй декларації комунальник вказав п’ять будинків, дві квартири (одна з них у стадії будівництва), сім земельних ділянок та паркомісце. Менеджер також задекларував годинник IWS за 225 тисяч гривень, новий Porsche Cayenne 2020 року (3,3 мільйона) і Mercedes 2016 року за 2,6 мільйона.

Коментарі