У Харкові пропала жінка, яка страждає розладами пам’яті

У Харкові шукають 82-річну пенсіонерку Олександру Шевченко. Жінка може знаходитися на Північній Салтівці, селищі Жуковського, біля станції метро “Героїв Праці” або у Великій Данилівці. Про це на своїй сторінці в Facebook написала дочка зниклої жінки.

У Харкові трирічна дівчинка зуміла втекти від мами та няні

Зріст харків’янки – близько 165 сантиметрів, худорлявої статури, сиве волосся. Жінка страждає розладами пам’яті. Перед зникненням вона була одягнена в темне плаття та хустку, при собі мала чорну сумку. У пресслужбі “главку” підтвердили інформацію про зникнення пенсіонерки та повідомили, що пошуками займаються співробітники Харківського районного управління поліції №1.

Поїхала на таксі до подруги: в Харківській області поліцейські розшукали 12-річну дівчинку

Нагадаємо, раніше в Харківській області поліцейські розшукали зниклу школярку. За словами мешканки Ізюма, її 14-річна внучка 9 лютого пішла з дому та не повернулася. Жінка також розповіла, що дівчинка залишалася на зв’язку, але з 11 лютого її телефон був вимкнений. Для пошуку підлітка задіяли весь особовий склад райвідділу поліції. Біля одного з кафе в Балаклії патрульні помітили неповнолітню. Дівчинка розповіла, що вона приїхала до свого хлопця та два дні провела у нього вдома.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі