У Харкові проректор університету купив машину за 1,3 мільйона гривень

Проректор з наукової роботи Українського державного університету залізничного транспорту Гліб Ватуля, відзвітував про зміни в матеріальному становищі.

Харківський університет мистецтв очолить ректорка-мільйонерка

Про це стало відомо 2 червня з матеріалів на порталі електронних декларацій Національного агентства по запобіганню корупції. Так, згідно зі змінами, Ватуля став власником новенького кросовера Subaru Outback 2021 року. Вартість авто склала 1,32 мільйона гривень.

Згідно з прайсом офіційного дилера авто в Україні, стільки коштує авто в комплектації Touring, в яку входять оббивка сидінь з ексклюзивною шкірою Nappa з трьома варіантами комбінації кольорів, преміальна мультимедійна система з 11,6-дюймовим дисплеєм і 11 динаміками.

Згідно з щорічною декларацією, у 2020 році Гліб Ватуля їздив на Hyundai Santa Fe 2012 випуску. Минулого року проректор заробив в університеті 543 тисячі гривень, ще 118 тисяч отримав в якості гонорарів. Готівкою педагог зберігав 1,1 мільйона гривень. У колонці нерухомості у Ватулі зазначені три квартири в Харкові, а також право користуватися гаражем в обласному центрі та земельною ділянкою на 800 м кв у Пісочині.

Колишнього главу поліції Харківської області повернули на посаду ректора ХНУВС

Нагадаємо, раніше ректор Національного фармацевтичного університету Алла Котвицька стала власницею п’ятої квартири. Як повідомляється на сайті Єдиного держреєстру декларацій, Алла Котвицька придбала в Харкові квартиру площею 92,6 квадратних метрів за 1,925 мільйона гривень.

Коментарі