У Харкові п’яний водій втричі збільшив суму хабаря, але не зміг “розв’язати питання”

Вночі 1 лютого харківські правоохоронці затримали п’яного водія на вулиці Клочківській. Чоловік проїхав на червоний сигнал світлофора. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління патрульної поліції.

У Харкові п’яний водій намагався за $200 підкупити патрульних

Під час спілкування з водієм Nissan копи помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Порушник погодився пройти перевірку на драгері. Вона показала, що в крові чоловіка міститься 1,34 проміле алкоголю.

Фігурант спробував “розв’язати питання” з поліцейськими. Спочатку він запропонував 3000 гривень, а потім збільшив суму до 10 тисяч. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На водія склали постанову за проїзд на заборонний сигнал світлофора та адмінпротокол за статтею 130 КУпАП (“водіння в стані сп’яніння”).

Водій під наркотиками пропонував харківським копам п’ять тисяч гривень

Нагадаємо, в Харківській області патрульного затримали за отримання хабаря. У Коломаці жінка на автомобілі врізалася в паркан селищної ради. Інспектор патрульної поліції Богодухівського району запропонував “розв’язати питання” за 35 тисяч гривень, натомість обіцяючи не залучати громадянку до адміністративної відповідальності. Пізніше правоохоронець погодився на меншу суму.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі