У Харкові п’яний водій намагався за $200 підкупити патрульних

Фігурант вклав у свої документи дві купюри номіналом по $100 та намагався віддати їх правоохоронцям. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

Вранці 5 липня на вулиці Героїв Праці копи зупинили автомобіль Hyundai. Під час спілкування правоохоронці помітили у водія ознаки сп’яніння. Коли поліцейські оголосили громадянину, що стосовно нього буде складено протокол, він запропонував копам хабар в розмірі $200.

У Харківській області п’яний лікар обстріляв легковий автомобіль: суд виніс вирок

Порушника затримали, а на місце інциденту викликали слідчо-оперативну групу. Відносно водія патрульні склали протокол за статтею 130 (“керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння”) КУпАП.

П’яний брат харківського митрополита потрапив у ДТП з двома потерпілими

Нагадаємо, раніше в Харкові патрульні зупинили автомобіль Mazda з п’яним водієм за кермом. Під час процедури огляду на стан сп’яніння водій раптово сів за кермо та поїхав. Патрульні почали наздоганяти правопорушника, але на вимогу зупинитися він не реагував і почав їхати швидше. При цьому водій порушував ПДР і здійснював небезпечні маневри. Врешті-решт він не впорався з керуванням і протаранив дорожню огорожу. Водієві все ж довелося пройти огляд на стан сп’яніння. Результат склав 2,22 проміле – це перевищення допустимої позначки більше ніж у 11 разів.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі