У Харкові п’яний водій намагався за 10 тисяч гривень підкупити поліцейських

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

12 грудня на проспекті Гагаріна за порушення правил дорожнього руху копи зупинили водія Hyundai. Під час спілкування поліцейські помітили у чоловіка ознаки сп’яніння та запропонували йому пройти тест. Drager показав результат в 1,83 проміле алкоголю в крові, що майже в дев’ять разів перевищує допустиму норму.

Спецназ вибив двері у квартирі євробляхера, який у центрі Харкова погрожував копам (Відео)

Щоб уникнути покарання водій запропонував поліцейським хабар у розмірі 10 тисяч гривень. Патрульні неодноразово попереджали порушника про наслідки, які тягне пропозиція грошей, але чоловік не реагував. Правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування обставин інциденту. Відносно чоловіка поліцейські склали протокол за статтею 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Голова ОТГ вимагав 50 тисяч за дозвіл провести спортивний турнір – прокуратура

Нагадаємо, раніше на стаціонарному посту Харків-Красноград поліцейські зупинили автомобіль Skoda, яким керував 36-річний харків’янин. Крім водія в салоні машини перебували двоє чоловіків. Під час огляду особистих речей у 48-річного пасажира силовики знайшли пістолет Макарова з шістьма зарядами в обоймі та одним — в патроннику.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі