У Харкові п’яний водій врізався в дерево

Сьогодні вранці в Харкові водій Nissan не впорався з керуванням і врізався в дерево. Аварія сталася о 07:20 на вулиці Матюшенка. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління патрульної поліції.

12 штрафів за перевищення швидкості: у Харкові розшукали “гонщика”

Під час спілкування з водієм копи виявили у нього ознаки вживання спиртних напоїв. Однак чоловік відмовився від перевірки на”Драгері”. Патрульні склали на фігуранта адмінпротоколи за статтями 124 (“порушення правил дорожнього руху”) та 130 (“відмова від проходження перевірки на стан алкогольного сп’яніння”) КУпАП. Подальшу долю цих документів вирішить суд.

Їзда без документів і зберігання наркотиків: що відомо про загиблого в Харкові водія

Нагадаємо, раніше з’ясувалося, що підозрюваний у смертельній ДТП на Окружній був під впливом наркотиків. Трагедія сталася 25 листопада на перетині Кільцевої дороги та Салтівського шосе. Вантажівка МАН намагалася проскочити перехрестя на червоний сигнал світлофора, зіткнувся з Chevrolet Nubira і згодом перекинувся на лівий бік, розчавивши машину таксі. У легковику загинули троє — водій, 49-річна жінка та її 3-річна внучка.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі