У Харкові рецидивіст проткнув колесо машини та забрав сумку з грошима

Правоохоронці затримали 43-річного громадянина Грузії, якого підозрюють у скоєнні грабежу. Про це 23 листопада повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Раніше в поліцію звернувся 35-річний чоловік. Він повідомив, що невідомий проник в припаркований автомобіль і забрав сумку, в якій знаходився травматичний пістолет, документи та 13 тисяч гривень.

Виявилося, що зловмисник навмисно проткнув колесо машини, а поки власник міняв його, відкрив задні двері та забрав сумку. Раніше судимого чоловіка затримали по гарячих слідах.

Слідчі Харківського райуправління поліції відкрили провадження за ч. 3 ст. 186 (“Грабіж”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 4 до 8 років ув’язнення. Громадянину Грузії повідомили про підозру, зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Грабіж на мільйон гривень: у Харкові затримали злодія

Нагадаємо, раніше у харків’янки вкрали майже чотири мільйони гривень. Крадіжка сталася в будинку по провулку Отакара Яроша. До правоохоронців звернулася місцева жителька 1968 року народження. Вона заявила, що невідомі підібрали ключі до вхідних дверей та винесли з житла $150 тисяч.

Коментарі