У Харкові рятувальник витягнув з річки чоловіка, який ледь не потонув

Рятувальник Юрій Улинич разом з колегами допоміг чоловікові, який ледь не потонув у річці Харкова. Постраждалого доставили в лікарню для надання медичної допомоги. Про це розповіли в пресслужбі обласного управління ДСНС.

Як стало відомо сьогодні, інцидент стався 14 жовтня на вулиці Франківській, 6. Вранці на гарячу лінію надійшла інформація про надзвичайну подію на річці. Коли рятувальники прибули на місце події, у воді було видно лише силует людини. Боєць ДСНС роздягнувся і кинувся в холодну воду. Йому вдалося дістатися до потерпілого, а колеги вчасно кинули спеціальний трос. На березі потопельник прийшов до тями. Медики після огляду доставили чоловіка в лікарню.

201021-5.jpeg

Фото: ДСНС у Харківській області

Нагадаємо, раніше в Харкові медики врятували чоловіка, у якого настала клінічна смерть. Виклик на лінію “103” надійшов у п’ятницю, о 22:33. На момент прибуття медиків, чоловік перебував у стані клінічної смерті. Провівши реанімаційні заходи, фельдшеру вдалося запустити серце 44-річного чоловіка. Після чого хворого у важкому стані госпіталізували до лікарні на апараті ШВЛ.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі