У Харкові рятувальники гасять пожежу на території ринку

Займання сталося на проспекті Героїв Сталінграда, 134Ж. Про це кореспонденту Newsroom повідомив начальник сектора зі зв’язків зі ЗМІ Головного управління ДСНС у Харківській області Євген Василенко.

Пожежа на ринку в Чугуєві: вогонь знищив магазини та погрожував житловим будинкам

За його словами, сигнал про подію на території Комунального ринку надійшов на спецлінію 9 серпня о 13:18. До місця НС направили чотири відділення рятувальників на автоцистернах.

090821-17.jpeg

“Горить три кіоски. На місце виїхали кілька відділень рятувальників. НС вдалося локалізувати, але боротьба з вогнем триває. Площа пожежі становить 40 квадратних метрів. За попередньою інформацією, постраждалих в результаті інциденту немає”, – розповів Євген Василенко.

У Харківській області вночі згорів BMW

 

 

Нагадаємо, рано вранці 25 червня сталася пожежа на СТО в селі Котлярі Харківського району. Вогонь охопив усе приміщення СТО, всередині також перебували кілька машин. Загальна площа пожежі склала 500 квадратних метрів. Пожежники боролися з полум’ям чотири години, вогонь знищив п’ять автомобілів.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі