У Харкові рятувальники понад годину гасили пожежу в гаражному кооперативі (Відео)

НП сталася в Московському районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Бучми, 36 надійшов на спецлінію 16 грудня об 11:49. До місця інциденту направили три відділення рятувальників на автоцистернах. На момент їх прибуття вогонь охопив два гаражних бокси, площа пожежі склала 20 та 3 квадратних метри.

Вибух із загиблим у маслобійному цеху: власника відправили за ґрати

О 13:13 полум’я вдалося ліквідувати. Жертв та постраждалих в результаті НП немає. Наразі співробітники ДСНС встановлюють причину пожежі та суму збитку.

 

 

 

У центрі Харкова загорілася квартира у двоповерхівці (Фото)

Нагадаємо, раніше сталася пожежа в п’ятиповерховому житловому будинку коридорного типу по вулиці Гарібальді, 2 на Салтівці. У колишньому гуртожитку загорілася проводка в коридорах з першого по четвертий поверх. Загорілися розподільний щит, електрична розподільна коробка, а також дерев’яна підлога. По всьому під’їзду виникло сильне задимлення. Рятувальники евакуювали 15 мешканців будинку, інші люди вийшли на вулицю самостійно.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі