У Харкові рятувальники винесли з палаючої квартири пенсіонерку: жінка отримала опіки (Фото)

НП сталася в Індустріальному районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Біблика, 19 надійшов на спецлінію 15 лютого о 14:45. До місця пожежі направили два відділення рятувальників на автоцистерні та автодрабині.

У Харкові на Нових Домах згоріла вантажівка

На момент їх прибуття в житловому будинку горіла квартира на другому поверсі. Вогонь охопив одну з кімнат і балкон. У задимленому приміщенні перебувала 75-річна жінка. Рятувальники винесли пенсіонерку на свіже повітря і передали медикам. Потерпілу з опіками обличчя доставили в лікарню.

У Харківській області чоловік згорів у салоні автомобіля: поліція відкрила кримінальне провадження

О 15:38 співробітникам ДСНС вдалося ліквідувати полум’я. Причини пожежі встановлюються.

Нагадаємо, раніше в Харкові з палаючої квартири винесли двох чоловіків. На вулиці Гвардійців Широнінців, 18г загорівся п’ятиповерховий будинок. На момент прибуття рятувальників, у квартирі на п’ятому поверсі горів коридор та кімната. Площа пожежі склала 15 квадратних метрів. Також вогонь перекинувся на балкон. Під час розвідки рятувальники виявили двох чоловіків 49 та 56 років, яких бійці ДСНС негайно винесли на свіже повітря.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі