У Харкові зіткнулися позашляховик і фургон: у одного з потерпілих – відкрита черепно-мозкова травма

У Немишлянському районі сталася ДТП. Про це кореспонденту Newsroom повідомив начальник Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта.

За його словами, сигнал про подію на перехресті вулиці Киргизькій і проспекту Лева Ландау вступив на спецлінію 9 червня о 08:46.

У Харкові 18-річний водій на смерть збив пішохода та втік з місця ДТП

“Зіткнулися позашляховик Lexus і фургон Renault. У результаті аварії постраждали водій і пасажир останнього автомобіля. У 60-річного водія медики діагностували черепно-мозкову травму та забої, у 40-річного пасажира – відкрита черепно-мозкова травма, перелом основи черепа та перелом стегна. Обох постраждалих доставили в лікарню”, – розповів Віктор Забашта.

У Харкові після зіткнення з вантажівкою водія фургона затиснуло в салоні машини

У пресслужбі “главку” подробиці аварії пообіцяли надати пізніше.

Нагадаємо, раніше на проспекті Гагаріна, 317 нетверезий водій Volkswagen зіткнувся з маршруткою та намагався сховатися. В результаті ДТП ніхто не постраждав. За даними поліціянтів, чоловік, який перебував за кермом “німця”, вирішив покинути місце аварії, проте був затриманий іншими учасниками дорожнього руху.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі