У Харкові сильним вітром зірвало металевий лист з даху 12-поверхового будинку

У Харкові рятувальники чотири рази виїжджали на допомогу комунальникам, які боролися з наслідками негоди. В результаті падіння дерев та частини покрівлі ніхто не постраждав. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

У Харкові десять п’ятиповерхівок на добу залишилися без світла

Вчора рятувальників викликали на проспект Стадіонний та вулицю Миру, де дерева падали на проїжджу частину. О 19:45 екіпаж ДСНС виїжджали на вулицю Хабарова. Там стовбур дерева, що впало, обірвав лінії електропередач та перекрив рух трамваїв. А через 2,5 години НП сталася на вулиці Академіка Павлова, 311. Там рятувальникам довелося знімати металевий лист з даху 12-поверхового будинку, який зірвало сильним вітром.

Нагадаємо, раніше в місті Первомайськ Миколаївської області сильний вітер зірвав дах будівлі суду та розніс по місту велику кількість документів. На аматорських кадрах видно, як документи розкидало навколо суду, папери заливає дощем. Очевидці зняли це і виклали відео в соцмережі.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі