У Харкові сталася пожежа в дев’ятиповерхівці: рятувальники евакуювали мешканців

Сьгодні о 5:54 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у дев’ятиповерховому житловому будинку коридорного типу по вул. Петра Болбочана, 4 на Холодній горі. Як повідомили в облуправлінні ДСНС, займання виникло у квартирі на 3-му поверсі, яка знаходилась в кінці коридору, якнайдалі від евакуаційного виходу.

У Харкові пожежа забрала життя трьох людей: що відомо (Фото)

До місця виклику прибуло 4 відділення Служби порятунку на автоцистернах та автодрабина. По прибуттю вогнеборців було встановлено, що у кімнаті квартири горять домашні речі та побутова техніка на площі 6 кв. м. Через щільне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах захисту органів дихання. З 3-го та вищих поверхів будинку вогнеборці врятували від задухи та отруєння чадним газом 10 осіб і вивели їх на свіже повітря. Завдяки оперативним діям рятувальників ніхто з мешканців не постраждав.

Пожежу локалізовали о 6:16 та о 7:15 повністю ліквідовали. На місці події працювало 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 20 чоловік особового складу ДСНС. Причина виникнення пожежі та збитки наразі встановлюється.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі