У Харкові сталася серія нічних пожеж

Протягом однієї години в декількох районах міста спалахнули чотири сигаретних кіоски.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області. Вночі 7 липня декількох районах Харкова сталися пожежі в пересувних сигаретних кіосках. Так, о 2:33 на спецлінію надійшов сигнал про спалах на вулиці Валентиновській, 21. До місця НС направили два відділення рятувальників на автоцистернах. На момент їх прибуття біля станції метро “Студентська” вогнем був охоплений МАФ з продажу тютюнових виробів. Площа пожежі склала шість квадратних метрів. О 3:56 вогонь вдалося повністю ліквідувати.

Деталь електрички, що відвалилася, пробила підлогу та залетіла в салон поїзда

Аналогічний виклик надійшов у службу порятунку о 02:40. На проспекті Науки, 60А загорівся пересувний сигаретний кіоск. Площа спалаху склала чотири квадратних метра. Вогонь також пошкодив припаркований поблизу автомобіль Renault Trafic. О 03:20 бійцям ДСНС вдалося ліквідувати НС.

О 2:43 загорівся причеп пересувного сигаретного кіоску на проспекті Московському 190/1. Площа пожежі склала один квадратний метр, о 02:59 рятувальники ліквідували полум’я. А о 2:54 полум’я охопило пересувний сигаретний кіоск на Московському проспекті, 144. Площа спалаху склала два квадратних метрів. О 03:10 пожежу загасили.

На харківській окружній автомобіль врізався в стовп і згорів разом з водієм

За інформацією ДСНС у Харківській області, жертв і постраждалих у результаті інцидентів немає. За попередніми даними, причиною пожеж стали підпали.

Нагадаємо, раніше рятувальники загасили пожежу в електричці, що з’єднує Харківську та Сумську області. Займання сталося 12 січня минулого року на станції “Боромля” (Тростянецький район). Персонал потягу “Суми – Мерчик” евакуював пасажирів, після чого приступив до гасіння пожежі. Вагон від’єднали, а сам поїзд відбуксирували на станцію “Смородино”.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі