У Харкові студента судитимуть за продаж наркотиків у гуртожитку

Прокурори передали до Дзержинського суду обвинувальний висновок у відношенні студента, якого звинувачують у збуті особливо небезпечного наркотику. Про це 17 вересня повідомили в пресслужбі прокуратури в Харківській області.

Під час розслідування з’ясувалося, що 21-річний хлопець збував наркотики на території міста. В ході обшуку в кімнаті гуртожитку, де жив кур’єр, виявили полімерні пакети з канабісом.

Кримінальне провадження відкрили за ч. 2 ст. 307 (“незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від 6 до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

80-річна бабуся везла в подарунок родичам з РФ наркотики (Відео)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронці затримали учасників злочинної групи, що займалася продажем наркотиків серед іноземних студентів харківських ЗВО. За даними слідства, 55-річний громадянин Єгипту налагодив канал постачання до Харкова заборонених речовин. Тут подальше поширення організовував 36-річний палестинець, який відповідав за збут і отримання доходів, а також його помічниця, уродженка Сумської області, яка займалася фасуванням і зберіганням “товару”. Нарешті, безпосередньо поширенням наркотиків серед студентів займалися двоє хлопців з Іраку й України.

Коментарі