У Харкові судитимуть чоловіка, у якого вилучили психотропні речовини та пістолет – прокуратура

Вдома у 29-річного жителя Дергачівського району під час обшуків силовики вилучили п’ять кілограмів PVP, понад 40 літрів прекурсорів і хімічне обладнання.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області. Крім цього, у фігуранта також виявили незаконно придбаний перероблений пістолет. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтями 317 (“організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів”), 311 (“незаконне виробництво прекурсорів”), 313 (“викрадення обладнання”), 307 (“незаконне виробництво наркотичних засобів”) і 263 (“незаконне поводження зі зброєю”) КК України. Матеріали справи передали до суду.

На “Гоптівці” затримали громадянина РФ, який віз через кордон пістолет і 100 патронів

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

hop_narkotyky_4.jpg

 

У Харківській області затримали чоловіка, який перевозив наркотики в бороді

Нагадаємо, раніше харківські та дніпропетровські силовики викрили контрабандистів, які відправляли наркотики в РФ за допомогою дронів. За даними слідства, двоє чоловіків з Кривого Рогу регулярно приїжджали в один з прикордонних районів Сумської області. Там “товар” фасували та за допомогою безпілотного апарату переправляли в Росію. Під час підготовки чергового “рейсу” силовики затримали фігурантів. У них вилучили п’ять кілограмів марихуани. За авіаконтрабанду чоловікам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі