У Харкові у любителя п’яного водіння заберуть машину, щоб продати

У Харкові планують виставити на аукціон автомобіль Renault Kangoo. Машина належить чоловікові, який систематично порушує правила дорожнього руху. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови Східного міжрегіонального управління юстиції Сергій Розумний.

12 штрафів за перевищення швидкості: у Харкові розшукали “гонщика”

Співробітники виконавчої служби разом з поліцією знайшли автомобіль, заарештували його та доставили на майданчик “Сетам” для подальшого продажу. На рахунку власника транспортного засобу заборгованості по 13 виробництвам. Фігуранта намагалися притягнути до відповідальності за численні порушення ПДР, у тому числі п’яне водіння.

“Хороша робота, сподіваюся, що коштів від реалізації вистачить для погашення заборгованості в повному обсязі”, — написав чиновник.

271819320_1387260485059151_6643254461849742815_n.jpg

Фото: Facebook Сергій Розумний

Нагадаємо, раніше в центрі патрульні зупинили яскраво-зелений Audi, водій вісім місяців не міг заплатити штраф у 510 гривень. За їзду по місту зі швидкістю понад 150 км/год та неоплачений штраф, машину евакуювали на спецмайданчик філії патрульної поліції. Водій розповів, що машина належить його бабусі, а він лише іноді бере її, щоб покататися. Перевищення швидкості хлопець пояснив неправильними показниками спідометра.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі