У Харкові учасник бойових дій вдарив поліцейського: суд виніс вирок

Червонозаводський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про напад на патрульного. Фігурант не став відпиратися та визнав свою провину. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харкові темношкірий хлопець “під кайфом” вдарив поліцейського палицею

Інцидент на вулиці Привокзальній стався вночі 18 вересня 2021 року. За даними слідства, двоє чоловіків відкрили двері службової машини Toyota Prius і почали насміхатися над правоохоронцями. Правоохоронці зажадали, що ті відійшли від автомобіля. У відповідь фігурант наніс командиру взводу патрульної поліції удар в обличчя. Пізніше у потерпілого діагностували синці та забій слизової губи.

В ході розгляду учасник бойових дій повністю визнав провину. За нанесення побоїв співробітнику правоохоронних органів суд засудив харків’янина до двох років обмеження волі з випробувальним терміном на рік. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі