У Харкові уродженець Казахстану жорстоко побив жінку: чоловік відбувся штрафом

Зловмисник повинен буде заплатити постраждалій 850 гривень. Про це йдеться в матеріалах справи, опублікованих в Єдиному реєстрі судових рішень.

За даними слідства, інцидент стався в середині серпня в Харкові. Близько 18:00 на вулиці Соколовській, 17 між чоловіком і жінкою стався конфлікт. Під час сварки уродженець Казахстану схопив знайому за волосся, повалив на землю і завдав їй 10 ударів кулаком в область лоба. Після цього зловмисник ще чотири разів ударив жінку в щелепу. Коли харків’янка спробувала вирватися з рук нападника, той підняв її, притиснув до паркану і завдав їй ще чотири удари в живіт.

У Харкові київського підлітка затримали за підозрою в збройному розбої

Під час медичного огляду на тілі потерпілої лікарі виявили численні синці та гематоми. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 125 (“умисне нанесення легких тілесних ушкоджень”) КК України.

Задушив жінку та підпалив її будинок: вбивця проведе залишок життя за ґратами

16 вересня Ленінський районний суд Харкова засудив уродженця Казахстану до штрафу в розмірі 850 гривень. Вирок набере чинності після закінчення строку апеляційного оскарження.

Нагадаємо, в червні на вулиці Гвардійців Широнінців вночі напали на 23-річного громадянина Марокко. Він приїхав на автомобілі товариша до місця свого проживання, а коли вийшов з легковика, до нього підійшли троє чоловіків з іншої машини. Вони побили хлопця та відібрали у нього сумку з грошима, мобільним телефоном, навушниками, ключами та документами. Один з нападників виявився співвітчизником потерпілого.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі