У Харкові в переході метро помер чоловік

Трагедія сталася на станції метро “Індустріальна”. Першими про подію повідомили очевидці, опублікувавши фото з місця інциденту.

“У переході метро “Індустріальна” – труп чоловіка. Років 65 на вигляд. Швидка приїжджала, констатували смерть та поїхали. Зараз на місці копи”, – йдеться в повідомленні.

Під Харковом померла дитина, чиї батьки вирішили не звертатися до лікарів

Директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта кореспонденту Newsroom підтвердив інформацію про подію.

“Виклик на спецлінію надійшов сьогодні о 08:23. Через п’ять хвилин бригада медиків прибула на місце. Наші співробітники констатували смерть чоловіка. Померлому близько 60 років”, – розповів Віктор Забашта.

photo_2021-12-03_09-53-04.jpg

 

У Харкові таксист помер за кермом легковика

У пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області подробиці інциденту пообіцяли надати пізніше.

Нагадаємо, раніше під Харковом жінка, чия дитина потонула у ванній, намагалася накласти на себе руки. Трагедія сталася на початку серпня. 41-річний чоловік прийшов додому та знайшов свою дитину мертвою в ліжечку. Дружини в цей момент не було вдома, а на телефон вона не відповідала. В ході розшукових заходів силовики виявили 34-річну жінку на березі річки Сіверський Донець. П’яна мати намагалася звести рахунки з життям.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі