Суд заарештував п’яного водія, який збив на смерть 18-річну дівчину

У Богодухівському районі Харківської області правоохоронці розслідують смертельну аварію. Жертвою п’яного водія стала місцева мешканка, яка йшла узбіччям. Про це повідомили в пресслужбі “главку”.

У Харкові зіткнулися Lexus, Mercedes та BMW (Відео)

Нагадаємо, трагедія сталася вдень 10 лютого в селі Губарівка. Автомобіль Opel Vivaro, за кермом якого був 27-річний хлопець, збив пішохода. Від отриманих травм дівчина померла на місці.

Під час огляду в крові водія знайшли алкоголь. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286-1 (“порушення ПДР, що спричинило загибель людини, в стані сп’яніння”) КК України.

Фігуранта затримали. Сьогодні суд відправив його за грати без права внесення застави. У разі, якщо вина чоловіка буде доведена, йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області

Нагадаємо, раніше Київський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про смертельну аварію на Окружній. Водій ВАЗ-2103, за даними слідства, їхав зі швидкістю близько 100 кілометрів на годину. Під час руху він не встиг зреагувати на пішохода і збив його. Від отриманих травм потерпілий помер.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі